&Trainingen

Naast coaching biedt &Joice trainingen aan die de individuele en teamontwikkeling ondersteunen. De trainingen bevatten inhoud die ligt op het snijvlak tussen bedrijfsvoering en persoonlijke ontwikkeling. Het aanbod is zowel passend voor de startende als ervaren (financieel) adviseur of leidinggevende. Indien een specifieke workshop of training een specifieke doelgroep betreft wordt dit aangegeven.  


&Workshops 

Naast trainingen faciliteert &Joice korte workshops over specifieke thema's. Met een workshop kan een introductie, opfrissing of verdieping worden gegeven. Deze workshops bestaan uit een programma van 1 tot 3 uur. Afhankelijk van het leerdoel, doelgroep en het aantal deelnemers zijn verschillende werkvormen mogelijk. 


&Interne trainingen 

Naast open trainingen is het mogelijk een zogenoemde 'incompany' trainingsprogramma samen te stellen. Afhankelijk van het doel en de inhoud is de maximale groepsgrootte normaliter per trainer 12 deelnemers. Om te onderzoeken of jullie leerdoelen overeenkomen met wat ik aanbied, plan ik graag een vrijblijvende (digitale) kennismaking. Tijdens deze vrijblijvende verkenning vooraf stemmen we af wat het beste past bij de beoogde doelen: een training of een alternatieve invulling?