&Coaching

Op deze pagina over &Coaching lees je meer over individuele coachtrajecten. Benieuwd naar de inzet van een teamcoach? Neem dan contact op en dan bespreken we de mogelijkheden. 


1-op-1 Coaching

Wanneer is een individueel coachtraject iets voor jou? Je hebt in je professionele ontwikkeling mogelijk patronen ontdekt die je helpen, en tegelijkertijd in de weg zijn gaan staan. Of je vraagt jezelf af waarom bepaalde valkuilen steeds weer opnieuw op je pad verschijnen. Herken je dit en wil je met dit thema aan slag? In jouw 1-op-1 traject ontdekken we samen wat jouw pad is.


Kennismaking

Wil je meer weten over een coachtraject bij &Joice? Neem dan contact op om nader kennis te maken. Naast het kennismaken geeft dit vrijblijvende klikgesprek de mogelijkheid om te bepalen of jouw behoefte aansluit bij mijn wijze van coachen. 


Coachtraject

Ieder traject start met een intakegesprek. Tijdens deze eerste coachsessie bespreken we jouw coachvraag en geven we verder vorm aan het traject dat we samen aangaan. Gaan we wandelen, binnen aan de slag, of maken we een combinatie? De duur van iedere coachsessie en het aantal sessies per traject variëren afhankelijk van de coachvraag. Gemiddeld bestaat een traject uit 4 tot 6 momenten van 1,5 tot 2 uur.


De tarieven variëren afhankelijk of je dit traject particulier of zakelijk aangaat. Ook maakt &Joice onderscheid in haar tarief tussen profit en non-profitorganisaties.

Nederlandse Orde van Beroepscoaches

Een coachee die een passende coach zoekt, heeft keus uit een enorm en niet transparant aanbod. Dat geldt ook voor opdrachtgevers (organisaties, bedrijven) die samenwerking met een of meer coaches zoeken. Wat helpt bij de selectie is checken of een coach is aangesloten bij een erkende beroepsorganisatie. Een bij NOBCO aangesloten coach hanteert de Internationale Ethische Code en valt onder de werking van een Klachtenreglement.Sinds januari 2024 is Joice Baten als coach aangesloten bij NOBCO.